Deze website is te koop! meer info...

Filters

Beschikbaarheid

Prijs

Techniek

Categorie

Kleur

Thema

Selectie

Maria Tax

Biografie

 Maria Tax, geboren in Amsterdam en tegenwoordig met haar gezin wonend en werkend in de Zuidoostbeemster. In 2010 heeft zij de beschikking over een prachtige tijdelijke galerie aan de Peperstraat 28 in Purmerend,waar ze haar werk, samen met andere, door haar zelf opgeleide kunstenaars, onder de bedrijfsnaam Nextcenturyart etaleert.  

Maria is opgeleid aan de International Famous Artists School in Amsterdam, dependance van de Amerikaanse academie. Haar leermeesters waren Amerikaanse kunstenaars onder wie Norman Rockwell en Bernard Fuchs.
Tijdens deze zevenjarige opleiding heeft zij zich alle technieken en mediums eigen gemaakt. 

De kunstenares wordt in haar werk geinspireerd door de schoonheid van de schepping enerzijds en anderzijds door haar spirituele reizen tot in de diepste krochten van de aarde en de menselijke ziel. 

Klik hier voor de persoonlijke site van Maria Tax

Wat is Lease Art?

Lease Art is een landelijke kunstuitleen gevestigd in Hoogland en Ootmarsum, waarbij u kunst kunt huren of kopen tegen een laag tarief. Wij werken voor particulieren én bedrijven.

Ook te vinden op

Uw kunst verhuren / verkopen?

Bent u kunstenaar, kunstbezitter of galerie en wilt u uw kunstwerken via Lease Art verkopen en/of verhuren? Upload uw kunstwerken bij Lease Art en profiteer van ons veelzijdige netwerk. Hierdoor krijgen uw kunstwerken de aandacht die zij verdienen.
Klik hier voor meer informatie

Copyright 2005 - 2019 Schothorst Beheer B.V. | Greenhost | Affiliateprogramma via Tradetracker