Deze website is te koop! meer info...

Filters

Beschikbaarheid

Prijs

Techniek

Categorie

Kleur

Thema

Selectie

Jacek Galazka

Biografie

De in Polen geboren Jacek Galazka woont sinds 2000 in Nederland en heeft in 2008 zijn studie grafisch vormgeving aan de kunstacademie St.Joost in Breda succesvol afgerond.

Al voor de aanvang zijn studie was hij actief als performer in Polen en later als autonoom kunstenaar bij Galerie Via Kunst in Rotterdam. Tijdens zijn opleiding grafisch ontwerp liep hij stage bij studio Proforma in Rotterdam.

Naast zijn studie en werk maakte Jacek zijn eerste opdrachten als zelfstandig ontwerper/kunstenaar onder de naam “Oko Graphia”. Geïnspireerd door de ’Poolse Affiche school’ uit Polen maakte hij veelal affiches voor non commerciële film- en muziekfestivals en theaters in Polen.

Na zijn afstuderen is hij actief als freelance ontwerper,kunstenaar en illustrator bij OKO GRAPhia
en werkt met veel artistieke passie en liefde voor het vak.

Klik hier voor de persoonlijke site van Jacek Galazka

Wat is Lease Art?

Lease Art is een landelijke kunstuitleen gevestigd in Hoogland en Ootmarsum, waarbij u kunst kunt huren of kopen tegen een laag tarief. Wij werken voor particulieren én bedrijven.

Ook te vinden op

Uw kunst verhuren / verkopen?

Bent u kunstenaar, kunstbezitter of galerie en wilt u uw kunstwerken via Lease Art verkopen en/of verhuren? Upload uw kunstwerken bij Lease Art en profiteer van ons veelzijdige netwerk. Hierdoor krijgen uw kunstwerken de aandacht die zij verdienen.
Klik hier voor meer informatie

Copyright 2005 - 2019 Schothorst Beheer B.V. | Greenhost | Affiliateprogramma via Tradetracker