Deze website is te koop! meer info...

Filters

Beschikbaarheid

Prijs

Techniek

Categorie

Kleur

Thema

Selectie

Rita Neef

Biografie

Ik groeide op in een zakelijk gericht gezin. in 1977  toen ik 16 jaar oud was wilde ik graag kunstenaar worden. Ik had een plan bedacht waarin ik eerst levenslessen ging nemen om dan vervolgens op oudere leeftijd te gaan studeren aan de kunstacademie.

Mijn fascinatie gaat verder dan het logische. ik onderzoek de wereld die in potentie spiritueel is en zich bevind vlak naast de gewone gangbare wereld.

Ik begin met het mengen van enkele soorten verf en vloeistoffen. Dat veroorzaakt botsingen. De botsende elementen onderstrepen de voortdurende conflicten in het dagelijkse leven. ik hanteer een bricolageachtige werkwijze waarbij ik gebruik wat ik gebruiken kan. Het resulteert altijd in iets verrassends en oogstrelend. Soms zelfs iets hallucinair is. Hopelijk begrijpt de kijker niet metteen alles maar is geprikkeld om zijn fantasie te gebruiken.en ontdekt langzaam zijn eigen kunstwerk.
Klik hier voor de persoonlijke site van Rita Neef

Wat is Lease Art?

Lease Art is een landelijke kunstuitleen gevestigd in Hoogland en Ootmarsum, waarbij u kunst kunt huren of kopen tegen een laag tarief. Wij werken voor particulieren én bedrijven.

Ook te vinden op

Uw kunst verhuren / verkopen?

Bent u kunstenaar, kunstbezitter of galerie en wilt u uw kunstwerken via Lease Art verkopen en/of verhuren? Upload uw kunstwerken bij Lease Art en profiteer van ons veelzijdige netwerk. Hierdoor krijgen uw kunstwerken de aandacht die zij verdienen.
Klik hier voor meer informatie

Copyright 2005 - 2018 Schothorst Beheer B.V. | Greenhost | Affiliateprogramma via Tradetracker