Deze website is te koop! meer info...

Filters

Beschikbaarheid

Prijs

Techniek

Categorie

Kleur

Thema

Selectie

Roel Wielheesen

Biografie

Roel Wielheesen werd in 1959 geboren in Doetinchem. Van jongs af aan is hij bezig met tekenen en schilderen, wat zich na jaren ontwikkeld heeft van figuratief naar abstract. Op dit moment woont en werkt hij in Westervoort.

Zijn schilderijen worden opgebouwd uit diverse lagen en materialen (zoals acryl, textiel, zand, papier, metaal en ander materiaal) waardoor deze een interessant oppervlak krijgen.

Het schilderen is een constante zoektocht naar vorm, kleur, materiaal en inhoud. Vaak ontstaan de werken vanuit een behoefte om een gedachte, een emotie of een ervaring vorm te geven, waarbij eenheid en balans belangrijke elementen zijn. 
Abstractie is hierbij het vertrekpunt voor een ontdekkingsreis langs allerlei gedachten en idee├źn, waarbij niet het doel is het uiterlijk weer te geven maar het innerlijk.

Klik hier voor de persoonlijke site van Roel Wielheesen

Wat is Lease Art?

Lease Art is een landelijke kunstuitleen gevestigd in Hoogland en Ootmarsum, waarbij u kunst kunt huren of kopen tegen een laag tarief. Wij werken voor particulieren én bedrijven.

Ook te vinden op

Uw kunst verhuren / verkopen?

Bent u kunstenaar, kunstbezitter of galerie en wilt u uw kunstwerken via Lease Art verkopen en/of verhuren? Upload uw kunstwerken bij Lease Art en profiteer van ons veelzijdige netwerk. Hierdoor krijgen uw kunstwerken de aandacht die zij verdienen.
Klik hier voor meer informatie

Copyright 2005 - 2019 Schothorst Beheer B.V. | Greenhost | Affiliateprogramma via Tradetracker