Deze website is te koop! meer info...

Filters

Beschikbaarheid

Prijs

Techniek

Categorie

Kleur

Thema

Selectie

KunstwerkT

Biografie

KunstwerkT biedt via dit platform een aantal werken uit haar collectie te huur en/of te koop aan. De collectie bestaat uit schilderijen, foto\'s en limited editions van ondermeer Mark Pompe. Indien u op zoek bent naar meerdere schilderijen, grafiek danwel foto\'s dan hebt u met LeaseArt een keuze uit ruim 400 aanbieders.

Biografie Pompe

Schilderen is voor Mark Pompe het middel om uiting te geven aan de erkenning van het onbekende of hetgeen dat als zodanig kan worden herkend.

Het werk van Pompe kan worden onderverdeeld in drie hoofdthema\'s: Stills (vml. Performances), Landscapes, Dialoog en dan zijn er nog de compilaties. ‘Stills’ een compositie van organische vormen, die in een ruimtelijke, soms landschappelijke omgeving lijken te zijn ontstaan. Bij Landscapes staat de vlag als nationale symboliek, zoals onze driekleur, model. Het geeft vanuit de abstractie naar realistisch \'over de grenzen\' denken en bewegen weer. Een pretentieloos gestalte, die uitnodigt tot een dialoog door middel van een vorm die inhoudelijk veel kan herbergen maar niet snel prijsgeeft behoort tot het thema Dialoog. \'De vorm kan associaties oproepen, waarbij ik denk aan kwetsbaarheid en kracht. En \"last but not least\" de samenstellingen van schilderijen en/of foto\'s uit zijn collectie of archief (de compilaties).

Een fascinatie voor het schilderen stamt uit zijn jeugd en werd door eigen onderzoek bevestigd tijdens Pompe\'s verblijf in Nieuw Zeeland en Australie. Pas jaren later is hij echt aan de slag gegaan om uiting te geven aan een innerlijke drive om als beeldend kunstenaar zijn plek te ontdekken.

 

Klik hier voor de persoonlijke site van KunstwerkT

Wat is Lease Art?

Lease Art is een landelijke kunstuitleen gevestigd in Hoogland en Ootmarsum, waarbij u kunst kunt huren of kopen tegen een laag tarief. Wij werken voor particulieren én bedrijven.

Ook te vinden op

Uw kunst verhuren / verkopen?

Bent u kunstenaar, kunstbezitter of galerie en wilt u uw kunstwerken via Lease Art verkopen en/of verhuren? Upload uw kunstwerken bij Lease Art en profiteer van ons veelzijdige netwerk. Hierdoor krijgen uw kunstwerken de aandacht die zij verdienen.
Klik hier voor meer informatie

Copyright 2005 - 2019 Schothorst Beheer B.V. | Greenhost | Affiliateprogramma via Tradetracker