Deze website is te koop! meer info...

Filters

Beschikbaarheid

Prijs

Techniek

Categorie

Kleur

Thema

Selectie

Martin Schenderling

Biografie

Geboren in Rotterdam in 1949
Sinds 1976 woon en werk ik in Amsterdam. Volgde mijn opleiding aan Academie Artibus (nu Hoge School voor de Kunsten) te Utrecht van 1967 t/m 1972.

Ik werk voornamelijk als ’graficus’ (wat mij betreft in de meest ruime zin van het woord) zowel ’vrij’ als ’gebonden’. Dit laatste als freelance grafisch vormgever in opdracht van bureau’s, studio’s of directe opdrachtgevers.
Het voordeel van deze nogal ’onrustige’ manier van werken is voor mij het gegeven dat ik, zolang het moeilijk blijft om van de kunst te leven, het op deze wijze toch mogelijk is door te blijven werken en experimenteren zonder afhankelijk te moeten zijn.
Naast de grafiek, schilder ik en maak bouw 3D-werken installaties situaties. Hiernaast blijf ik ook actief bezig met fotografie omdat dit zo direct aansluit op mijn werkzaamheden. Al deze media werken versterkend op elkaar in waardoor het voor mij een uitdaging blijft om ze, voorzover mogelijk, naast of met elkaar te blijven beoefenen. Temeer ook omdat ik vind dat men als kunstenaar eigenlijk continu moet blijven experimenteren met de, desnoods meest uiteenlopende, uitdrukkingsvormen of mogelijkheden die er zoal bestaan.

Credo: ’Jammer dat een etmaal maar 24 uur bestrijkt en het leven maar één keer geleefd kan worden!’


Klik hier voor de persoonlijke site van Martin Schenderling

Wat is Lease Art?

Lease Art is een landelijke kunstuitleen gevestigd in Hoogland en Ootmarsum, waarbij u kunst kunt huren of kopen tegen een laag tarief. Wij werken voor particulieren én bedrijven.

Ook te vinden op

Uw kunst verhuren / verkopen?

Bent u kunstenaar, kunstbezitter of galerie en wilt u uw kunstwerken via Lease Art verkopen en/of verhuren? Upload uw kunstwerken bij Lease Art en profiteer van ons veelzijdige netwerk. Hierdoor krijgen uw kunstwerken de aandacht die zij verdienen.
Klik hier voor meer informatie

Copyright 2005 - 2019 Schothorst Beheer B.V. | Greenhost | Affiliateprogramma via Tradetracker