Deze website is te koop! meer info...

Filters

Beschikbaarheid

Prijs

Techniek

Categorie

Kleur

Thema

Selectie

rosart

Biografie

mijn passie

mijn abstracte sculpturen en schilderijen? ze komen tot stand uit mijn passie voor moderne dans. ik noem mijn werk daarom ‘abstracte dansemotie’. mijn eigen danservaringen en dansvoorstellingen zijn meestal de drijfveer om te creëren. daarbij inspireren me de boodschap van de choreograaf, de lichaamstaal van de dansers, de belichting en het decor. daarnaast raakt mij het strakke lijnenspel van moderne architectuur. de kunst van het weglaten. de kunst van het abstracte. in mijn schilderijen gebruik ik verschillende materialen zoals acryl, zand, doek, papier, kunststof, metaal, touw, goudblad en bronssnippers. mijn schilderijen zijn echte materieschilderijen. al mijn werken zijn unica.

Klik hier voor de persoonlijke site van rosart

Wat is Lease Art?

Lease Art is een landelijke kunstuitleen gevestigd in Hoogland en Ootmarsum, waarbij u kunst kunt huren of kopen tegen een laag tarief. Wij werken voor particulieren én bedrijven.

Ook te vinden op

Uw kunst verhuren / verkopen?

Bent u kunstenaar, kunstbezitter of galerie en wilt u uw kunstwerken via Lease Art verkopen en/of verhuren? Upload uw kunstwerken bij Lease Art en profiteer van ons veelzijdige netwerk. Hierdoor krijgen uw kunstwerken de aandacht die zij verdienen.
Klik hier voor meer informatie

Copyright 2005 - 2019 Schothorst Beheer B.V. | Greenhost | Affiliateprogramma via Tradetracker