Deze website is te koop! meer info...

Filters

Beschikbaarheid

Prijs

Techniek

Categorie

Kleur

Thema

Selectie

Klachten & Retouren

Wanneer een kunstwerk of meerdere kunstwerken uit uw bestelling niet bevallen, dient u dit binnen 7 dagen schriftelijk (per post of e-mail) aan ons door te geven. U ontvangt van ons een bevestiging van uw retouropdracht, zonder deze bevestiging nemen wij geen bestellingen retour aan.

Retour zenden van uw bestelling mag enkel met gecertificeerd kunsttransport. U kunt er ook voor kiezen om ons het kunstwerk op te laten halen. De transportkosten voor het op laten halen van uw kunstwerk komen neer op 35 euro voor kunstwerken tot 1 meter en op 70 euro voor kunstwerken van 1 meter of groter.

De kunstwerken moeten voorzien zijn van de originele verpakking en de originele labels.

Het spreekt voor zicht dat het kunstwerk in exact dezelfde staat moet worden geretourneerd als u het ontving. Samen met de medewerker van Lease Art die het kunstwerk bij u komt ophalen wordt er een inspectieraport opgesteld en vergeleken met het inspectieraport welke is opgetekend bij aflevering.

Mocht u het kunstwerk willen omruilen dan vragen wij u om nadat u ons de retouropdracht schriftelijk heeft doorgegeven een nieuw kunstwerk uit te kiezen. Wij kunnen dan het nieuwe kunstwerk komen bezorgen als we de retouropdracht bij u op komen halen.

Garantie
De kunstwerken worden verkocht zoals ze getoond worden. Lease Art stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat de kunstwerken van hoge kwaliteit zijn. Echter omdat de kunstwerken vervaardigd worden door de kunstenaars en wij enkel optreden als intermediair kunnen wij u geen garantie bieden op de kunstwerken. Bij klachten over de kwaliteit van een gekocht of gehuurd kunstwerk zullen wij wel als actieve bemiddelaar optreden.

Wat is Lease Art?

Lease Art is een landelijke kunstuitleen gevestigd in Hoogland en Ootmarsum, waarbij u kunst kunt huren of kopen tegen een laag tarief. Wij werken voor particulieren én bedrijven.

Ook te vinden op

Uw kunst verhuren / verkopen?

Bent u kunstenaar, kunstbezitter of galerie en wilt u uw kunstwerken via Lease Art verkopen en/of verhuren? Upload uw kunstwerken bij Lease Art en profiteer van ons veelzijdige netwerk. Hierdoor krijgen uw kunstwerken de aandacht die zij verdienen.
Klik hier voor meer informatie

Copyright 2005 - 2019 Schothorst Beheer B.V. | Greenhost | Affiliateprogramma via Tradetracker